Voorbeelden van "augustus, 2024"

Doneeractie: Mijn Droom om KNO-Arts te worden!

//   Portfolio  // 

Onze dochter Anneli is na twee jaar hard vechten en goede referenties toegelaten tot de opleiding voor geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Omdat kansen-gelijkheid in praktijk weerbarstig is heeft zij een crowthfunding actie gestart (druk op Doneeractie.nl als u een bijdrage wilt doen). De aanloopkosten zijn hoog: een kamer die zij in juli moest accepteren door de urgentiestatus (afstand-woonplaats-opleidingsplaats), het collegegeld en de studiemiddelen die bij aanvang van de studie volledig moeten worden aangeschaft, daarnaast moet er nog een kamer worden ingericht. Met veel creativiteit en de kringloop kom je een heel eind, echter zijn de aanloopkosten desondanks 5000 euro.

Als ouders is dit ook niet makkelijk dat je je kind hier niet in kunt voorzien, het enige dat wij kunnen bieden is ons netwerk en dat doen we op deze wijze. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Dokter worden is van jongs af aan haar passie, werkt momenteel naast haar school in de ouderenzorg, is actief bij scouting Dieren als jeugdleider en helpt het gezin in de huishouding.

Als u op het plaatje drukt van de voorpagina van haar profielwerkstukverslag van de middelbare school, dan kun u haar verslag lezen. Dankzij de doortastendheid van haar onderzoek heeft ze menig arts in ons netwerk overtuigd dat “arts zijn” op haar lijf is geschreven. Deze referenties hebben geholpen bij de toelating. De opleiding geneeskunde is de weg naar haar droom: “Dokter Worden”.

DoornZeilmakerij

Maatwerk, Kwaliteit, Ervaring, Persoonlijk. Neem vrijblijvend contact op.

Ons werk

parasolhoezen-11

Bekijk onze activiteiten op onze “portfolio” en “nieuwsbrief“.

Te Koop

Neemt u ook eens een kijkje op de pagina “te koop“.

Tot ziens in ons atelier:

Doorn Zeilmakerij & Zonen
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 929 48
Skype: Doorn Zeilmakerij
Facetime: VTC@DoornZeilmakerij.nl

Bel mij terug!